X

El 97% d’estudiants de Primària de les Illes superen amb èxit el curs escolar

Els alumnes menorquins destaquen per damunt dels formenterers, eivissencs i mallorquins

21/12/2017

El 97%25 d’estudiants de Primària de les Illes superen amb èxit el curs escolar

Tot i tenir el percentatge més alt de tot Espanya d’alumnat estranger, a més d’un augment anual de població escolar, els alumnes d’Educació Primària de les Illes Balears presenten, segons l’informe de l’Institut d’Avaluació i Qualitat del Sistema Educatiu (IAQSE), uns bons resultats pel que fa a la superació del curs. Les dades són del curs passat, i mostren una millora en el percentatge d’aprovats a totes les àrees. Destaquen en ciències, llengües i matemàtiques segons afirma el director de l’IAQSE, Pere Moyà.

Els alumnes menorquins són els que presenten els millors resultats de les Illes. Des de la conselleria d’Educació apunten que la població escolar estable i la menor rotació de professorat en serien les raons. El director general de Planificació, Ordenació y Centres, Antoni Morante, l’estudi assenyala que s’ha experimentat una baixada del 40% pel que fa a repetir curs

Després de la mesa sectorial d’Educació celebrada ahir a Madrid per tractar el tema de les oposicions, el conseller d’Educació, Martí March ha reconegut que en un futur s’haurà de cercar un sistema nou que plantegi la possibilitat, entre d’altres mesures, d’un MIR educatiu.

21/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris