X

Eivissa recorda els anys de la Transició democràtica a l’illa

La mostra recull moments com la recollida de 1.200 firmes per l'amnistia de presos polítics el 1976 o la manifestació per ses Salines

21/12/2017

Eivissa recorda els anys de la Transició democràtica a l’illa

Molta gent va viure o ha estudiat la mort de Franco, les primeres eleccions democràtiques o l’entrada d’Espanya a Europa.  Però a la mostra s’exposen moments de la Transició més properes. Poca gent coneix la presentació a l’Ajuntament d’Eivissa de les 1.200 firmes per l’Amnistia dels presos polítics el 1976 o la manifestació per ses Salines del 77. Fins a final de febrer, en un viatge en el temps, Sa Nostra Sala ofereix alguns secrets de la ‘Transició eivissenca’.

Amb el títol ‘La transició a peu de carrer’, la mostra no és només l’explicació local d’una època clau de la nostra història, és una trobada intergeneracional.L’exposició, impulsada pel Consell d’Eivissa, amb motiu del quaranta aniversari de les primeres eleccions democràtiques a Espanya, es podrà visitar fins al pròxim 23 de febrer. L’horari és de dilluns a divendres, d’11 a 14 hores i de 17 a 20.30 de la tarda. Els centres educatius poden concertar visites guiades, perquè els estudiants viatgin en el temps.

21/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris