X

Després de la Nit de Nadal comencen les devolucions i els canvis de regals

També són dies per cobrar els dècims guanyadors de la grossa

27/12/2017

Després de la Nit de Nadal comencen les devolucions i els canvis de regals

Després de la nit de Nadal és moment de tornar els regals que no han agradat, canviar-los per un altre o endur-se’n la talla correcta. També són dies per cobrar el que ha tocat a la grossa. Molts aprofiten per reinvertir els reintegraments en un dècim de la Loteria del Nin. Per aquest sorteig cada ciutadà de Balears gastarà una mitjana de 10,43 euros, una xifra bastant inferior a la mitjana nacional que se situa en els 18’71 euros.

Avui als comerços es junten els que encara compren regals amb els que tornen els que no els han agradat. Els pares cerquen juguetes més adients a l’edat dels petits o perquè s’estimen més canviar-les per roba. N’hi ha que s’estimen més que els tornin els doblers del regal o canviar d’article. Els comerciants han detectat una baixada en les devolucions per mor de les revendes per Internet.

I aquests també són dies per cobrar el que ens ha tocat a la Loteria de Nadal. A Formentera, els afortunats d’haver guanyat el cinquè premi feien avui ronda a l’administració de Loteria número 1 i al banc. Cobraran, ni més ni manco, que 6.000 euros.


Els balears gastaran 650 euros de mitjana en regals i compres de Nadal


Un 15% de balears deixa les compres nadalenques per al darrer moment


Coes per comprovar els dècims de la loteria

27/12/2017

Comentaris:

(*) Camps obligatoris