X

Sant Joan de Labritja, líder de recollida selectiva a l’illa d’Eivissa

Aquest municipi disposa de 33 punts de recollida selectiva

04/01/2018

Sant Joan de Labritja, líder de recollida selectiva a l’illa d’Eivissa

Sant Joan de Labritja continua incrementant el volum de recollida selectiva. Segons dades publicades a la web del departament de Medi Ambient del Consell d’Eivissa, és el municipi que més ha augmentat el percentatge de reciclatge respecte de l’any 2016. Una tendència a l’alça del reciclatge selectiu que Sant Joan registra des de l’any 2003.

Les dades reflecteixen que durant el primer semestre de l’any 2017 s’han reciclat 101 tones de paper, que suposen un 44 per cent més que el 2016, i és l’increment de reciclatge d’aquest material més alt de tot Eivissa. També en el reciclatge de vidre té l’increment més alt, amb 152 tones, un 21 per cent més. Els vesins afirmen que n’estan conscienciats, i que les millores en el servei de recollida selectiva s’han notat.

Sant Joan disposa de 33 punts de recollida selectiva, i cadascun d’ells té els diversos contenidors especialitzats. A més d’augmentar la freqüència de recollida, una altra millora ha estat el soterrament, per reduir-ne l’impacte visual.
Pel que fa a la recollida d’envasos, aquesta ha passat de 32 a 43 tones, un augment del 34 per cent, i ha quedat així en el segon lloc de l’illa. Tot i aquestes xifres, sempre hi ha algú però, que continua sense saber on llençar determinats materials.

04/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris