X

El PP denuncia la “paràlisi” del Consell d’Eivissa en matèria de carreteres

La institució insular assegura que ha multiplicat els recursos i anuncia que les obres de reforma de la carretera de Santa Eulària s'adjudicaran pròximament

04/01/2018

El PP denuncia la “paràlisi” del Consell d’Eivissa en matèria de carreteres

El PP d’Eivissa ha denunciat avui que la política de mobilitat del Consell està “paralitzada”, tot i que aquesta legislatura s’ha contractat dos nous càrrecs de confiança. Critiquen que la reforma de la carretera de Santa Eulària no començarà fins a l’hivern que ve. A més, el PP ha demanat que s’acceleri la tramitació del Pla insular de Transport, perquè si no, no es podran treure les noves concessions de transport.

Des del Consell d’Eivissa, han rebutjat les acusacions del PP i asseguren que la reforma de la carretera de Santa Eulària podrà començar aquest hivern. S’han presentat 8 empreses per fer l’obra i està previst que les pròximes setmanes es pugui adjudicar. Des de PSOE i Podem acusen els populars de manipular, perquè diuen que l’actual Consell ha executat el doble d’inversions en carreteres que el PP en el seu darrer any de mandat, i ha multiplicat per 3,5 els recursos en transport públic. Respecte al pla de mobilitat, el Consell el desenvoluparà una vegada que el Govern finalitzi el Pla de mobilitat balear.

04/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris