X

L’Atlètic Balears cau 3-0 davant el Vila-real i continua en caiguda lliure

A l'onze blanc-i-blau han debutat Hugo Díaz i Canario, els dos fitxatges del mercat d'hivern

07/01/2018

I l’Atlètic Balears ha registrat una contundent derrota al camp del Vila-Real B, que el deixa igualat amb la zona de descens directe a Tercera. L’acció més clara dels balearicos ha estat al minut 34 en una combinació entre els dos fitxatges d’hivern: Canario i Hugo Díaz, que han sortit a l’onze titular. La desfeta ha començat al minut 40, quan una combinació iniciada pel mallorquí Dalmau l’ha finalitzat Darío sense oposició. Just arrancar al segon temps, un xut de Dalmau que no refusa bé Aulestia l’aprofita Mario per fer el 2-0. L’ex mallorquinista ha completat el seu gran partit amb un gol de penal que ell mateix havia provocat. El 2018 comença ben igual que l’any passat: la crisi balearica no atura.