X

El Podes i Tales Manacor, preparat per fer història a la Copa Príncep de voleibol

Els mallorquins debutaran a la competició, que es disputa a Leganés, contra l'Emevé gallec

11/01/2018

El Podes i Tales Manacor, preparat per fer història a la Copa Príncep de voleibol

Foto: www.voleimanacor.club


 IB3´àudios Escolta els seus protagonistes

El Podes i Tales Manacor està completant una temporada fantàstica a la seva estrena a la Superlliga masculina 2 del voleibol nacional, que lidera ara mateix. Però aquest cap de setmana, el conjunt mallorquí es desplaça a Leganés per afrontar un altre repte: fer-se amb el títol de la Copa Príncep, per a la qual es va classificar fa un mes com a segon del Grup B a la lliga. “Per a nosaltres és tot un premi, i partim amb la màxima il·lusió, però ben conscients que els altres tres rivals són molt potents”, ha assegurat l’entrenador del conjunt mallorquí, Jaume Febrer, en declaracions al programa Esports 3, que IB3 Ràdio ha emès en directe des del Pavelló Municipal de Na Capellera, a la capital del Llevant.

L’equip illenc jugarà la primera semifinal de la Copa Príncep aquest dissabte, a les 16.30 contra l’Emevé de Lugo, el líder del grup A. “Ells tenen un jugador determinant, en el qual basen gran part del seu joc. Si nosaltres aconseguim contrarrestar-ho, tindrem més opcions de classificar-nos per a la final, tot i que ells compten amb un potencial molt gran”, ha afirmat el capità del Volei Manacor, Joan Suñer. El guanyador d’aquesta eliminatòria jugarà diumenge a les 12.30 h contra qui es faci amb l’altra semifinal, que enfrontarà l’equip local, el Leganés, amb el San Sadurniño, de la Corunya.

El president del Podes i Tales Manacor, Andreu Mesquida, confia que els seus faran un bon paper a la Copa: “El fet de disputar-la ja és un gran èxit per a un equip amateur com el nostre, fundat l’any 1989, i que arrossega tot el voleibol de la nostra comarca”, ha indicat.

11/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris