X

El nivell màxim de grip s’espera a les Balears la propera semana

Salut recorda que la grip necessita molta d'aigua i repòs. I insisteix que els casos lleus es poden tractar a través del 061 i els centres de Salut.

12/01/2018

El nivell màxim de grip s’espera a les Balears la propera semana

Fa dies que hem entrat en fase d’epidèmia a les Illes i els casos de grip no deixen de créixer. En aquests moments, la taxa és de 100 malalts per cent mil habitants. El nivell màxim el podríem assolir, segons els experts, en les pròximes setmanes, i arribar als 200 casos per cent mil habitants, xifra que ja registren algunes comunitats. Des de la conselleria, incideixen en la importància de vacunar-se, sobretot aquells que entren en els grups de risc, com la gent gran, dones embarassades, infants o immunodeprimits.

La pressió assistencial als centres hospitalaris aquests dies no afluixa. Avui dematí 68 pacients esperaven a Son Espases un llit. Ja el capvespre n’eren xxxx. xx a Son Llàtzer. Per això, asseguren, continua actiu el pla de contingència que ha suposat obrir tots els llits hospitalaris i contractar 90 professionals.

Salut recorda que la grip necessita molta d’aigua i repòs. I insisteix que els casos lleus es poden tractar a través del 061 i els centres de Salut.

12/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris