X

L’embotelladora de Pepsi tanca i deixa 27 treballadors desamparats

La clausura només afectarà la secció dedicada a la elaboració del producte

17/01/2018

L’embotelladora de Pepsi tanca i deixa 27 treballadors desamparats

Foto: Google Maps

L’embotelladora que la multinacional americana Pepsi-Cola té al Pont d’Inca tancarà la barrera a finals de febre, segons ha avançat ‘Diario de Mallorca’. Així li ha comunicat la direcció de l’empresa als seus 27 treballadors, així com a la Conselleria de Treball i a l’Ajuntament de Marratxí, on s’ubica aquesta planta. El regidor d’Hisenda i Economia, Miquel Cabot, en una entrevista a l’Informatiu Matí d’IB3 Ràdio, ha reconegut que entre els empleats afectats hi ha “sorpresa i indignació per perdre el lloc de feina després de tants d’anys”.

Cabot ha reconegut que feia temps que es xerrava que la planta tenia un nivell de producció molt baix i que estava obsoleta, però no s’esperaven un final tan precipitat: La direcció de l’empresa va informar sobtadament: el mateix dia els representants de l’empresa, es va reunir amb representats de l’Ajuntament, de la conselleria de Treball i amb els propis empleats. La companyia ha oferit prejubilacions, indemnitzacions o trasllats a altres centres de feina de la peninsula als 27 treballadors de la fàbrica.

En un principi la clausura només afectarà la secció dedicada a la elaboració del producte, mentre els 200 treballadors del departament de distribució i comercialització que Pepsi té a Balears mantendrien els llocs de feina.  “És una empresa més que se’n va. També és vera, però, que és una planta ficada al centre de Es Pont d’Inca, que no era l’ubicació ideal actualment així com ha crescut Marratxí urbanísticament. Se troba encaixonada dins un bloc de pisos. La llàstima són aquests treballadors que perdran la feina, més que el valor de la fàbrica”.

 

17/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris