L’Eivissa és el nou líder a la 3a divisió

La derrota del Mallorca B al camp del Sant Rafel deixa els de Toni Amor líders

21/01/2018

L’Eivissa es va imposar ahir al Poblense per 0 a 1 amb gol de Sergio Cirio.

Pel que fa a la resta de partits disputats ahir: victòria 2 a 3 del Felanitx davant el Collerense. Nico va fer el 0 a un al minut 7 de partit. Gurrionero va empatar al 27 de partit. El Felanitx es va tornar a avançar, ara mitjançant, Julià. Era el minut 36. I abans del descans, Nico, novament, feia el tercer dels felanitxers. Ja a la segona part, Munar va fer el 2 a 3 definitiu. El Felanitx és quart i el Collerense, penúltim.

Destaca el 0 a 4 del Constància contra el Ferriolense, que l’avança a la classificació. Els quatre gols a la segona part. Vinicius feia el primer al minut 56 i només 2 minuts més tard Menut aconseguia el 0 a 2. Juan Vich, amb el tercer, sentenciava gairebé el partit. A cinc minuts del final, Menut va fer el 0 a 4 i completava el seu doblet. Els inquers ara són setens i el Ferriolense, vuitè.

I més gols. 4 a 0: victòria del Santa Catalina davant el Petra coer de la categoria. Rubio va encetar el marcador al minut 9 de partit. I tres minuts després Huertas, d’aquesta manera, feia el segon. El tercer, obra de Javi Fernández, va arribar superada la mitja hora. Amb el 3 a 0 es va arribar al descans. A la represa, una altra vegada Javi Fernández va fer el 4 a 0 definitiu.
Victòria també de l’Esporles davant el Binissalem. Al minut 5 de joc Àlex Gómez va fer l’unic gol del partit.

I també en la lluita a la zona baixa. Victòria 2 a un del Santanyí contra el Mercadal, que es va avançar mitjançant Húescar. Era el 21 de la primera part. Ilias va empatar just abans del descans. La victòria del conjunt mallorquí va arribar al minut 80. Alberto Coll va fer el 2 a un definitiu