X

Turisme estudia fer distincions de preu entre les places de lloguer turístic

La intenció és que els propietaris que només puguin llogar a ca seva a turiste durant 60 dies no hagin de pagar tant com els que podran llogar durant tot l'any

23/01/2018

Turisme estudia fer distincions de preu entre les places de lloguer turístic

Turisme estudia crear dues tipologies de preus noves per a les futures places de lloguer turístic que es comprin a la Borsa d’Allotjaments. Per Mallorca, n’hi ha previstes 33 mil, un cop s’aixequi la moratòria de llicències turístiques. Un dels preus serà pels habitatges que es podran llogar durant tot l’any i l’altre per aquells habitatges que només es podran llogar durant 60 dies. Això vol dir, per exemple, que el propietari que vol llogar 60 dies ca seva situada a un nucli com Es Llombards pagaria manco doblers per tenir una plaça que aquell que té un xalet a un nucli com Cala d’Or, que podria llogar-la tot l’any i que en trauria més rendiment econòmic.

La zonificació del Consell de Mallorca, que preveu aquestes dues modalitats, ha fet que es plantegin aquestes dues opcions que seran analitzades a la pròxima reunió del consorci. Actualment només existeix un tipus de preu, el de plaça hotelera. Els hotels paguen fins a 5 mil euros per cada una de les que ofereixen.

23/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris