X

L’Ajuntament de Palma destina 85.000 euros a la prevenció de la legionel·losi a les escoles

El nou servei de tractament de prevenció de la legionel·losi a les escoles de Palma disposarà, per primera vegada, de la tècnica de biologia mol·lecular TCR

24/01/2018

L’Ajuntament de Palma destina 85.000 euros a la prevenció de la legionel·losi a les escoles

El bacteri de la legionel·losi apareix, sobretot, en ambients foscos i humits, com les canonades. A les escoles, el control del bacteri s’ha de fer, especialment, després dels períodes vacacionals. Enguany, la inspecció de 48 col·legis públics disposarà de la tècnica del PCR, que detecta el bacteri en 24 hores. La Junta de Govern de Cort ha aprovat avui els plecs de les clàusules administratives tècniques per a la contractació d’aquest servei de prevenció i control. Es dotarà de 85.000 euros, 15.000 més que el darrer contracte del 2012.

L’Ajuntament també ha fet la primera passa per rehabilitar el Castell de Bellver. S’han aprovat els Plecs de les clàusules del contracte del projecte bàsic per reformar el segon recinte defensiu i el fossat interior del Castell de Bellver. Contracte dotat amb 72.600 euros.

L’Ajuntament de Palma també mantindrà en 695.000 euros les subvencions de l’Àrea de Benestar i Drets Socials. Són dues línies d’actuació, per a projectes socials. Les entitats podran cobrar per avançat el 50 per cent dels projectes.

24/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris