X

El ple de Cort manté el trasllat de la biblioteca del Molinar a la Petrolera

El PP i l'AMPA del col·legi del Molinar s'oposen al tancament de l'espai actual, situat just enfront del centre escolar

25/01/2018

El ple de Cort manté el trasllat de la biblioteca del Molinar a la Petrolera

La biblioteca municipal del Molinar s’ubicarà a l’edifici de la Petrolera de Palma. Així ho ha ratificat aquest dijous el ple de l’Ajuntament municipal. El PP i l’Associació de Mares i Pares dels Alumnes del Centre Educatiu del Molinar s’oposen al tancament de l’espai actual, situat just enfront de l’escola. El regidor de Cultura, Llorenç Carrió, ha defensat que el nou espai és més accessible, més ampli i podrà acollir més activitats culturals.

L’equip de govern de Cort també ha rebutjat la reprovació que PP i Ciutadans han demanat del regidor de mobilitat per la revel·leació dels usos de les targetes del Servei Municipal d’Aparcament de Palma.

Precisament, José Hila es reunirà divendres amb els veïns de la plaça Banc de s’Oli, que estan molt enfadats pel tancament del carrer Sant Esperit. Hila afirma que es deu a motius de seguretat.

On no hi ha hagut discussió al ple ha estat en ratificar l’acord polític pel desmantellament de Son Banya i per aprovar la zonificació acústica de la ciutat.

25/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris