X

Milloren les qualificacions de Primària a les escoles d’Eivissa

La Conselleria d'Educació ho atribueix a la millora de la formació del professorat i a "la incorporació d'innovacions pedagògiques a les aules"

25/01/2018

Milloren les qualificacions de Primària a les escoles d’Eivissa

Els tècnics d’Inspecció d’Educació del Govern mantenen una reunió amb els directors dels centres educatius d’Eivissa per avaluar els resultats acadèmics als centres escolars de primària i secundària. Inspecció d’Educació ha afirmat que “Eivissa ha millorat els resultats”. Atribueix la tendència positiva a la millora de la formació del professorat. També influeix ha especificat el cap d’Inspecció d’Educació, Antoni Arbós, “la incorporació d’innovacions pedagògiques a les aules”. Arbós assegura que la tendència a l’alça es notarà “encara més d’aquí a dos anys”.

Durant la roda de premsa, la delegada d’Educació a les Pitiüses, Margalida Ferrer, i el cap d’Inspecció d’Educació, Antoni Arbós, han exigit als empresaris del sector agropecuari i de l’hoteleria que incorporin a les seves plantilles treballadors amb titulacions per disminuir l’abandonament escolar. El 15% dels alumnes de les Pitiüses deixen els estudis i segons dades d’Educació continua sent un dels problemes més greus.

25/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris