X

Apunts culturals pel cap de setmana: homenatges, música i teatre

26/01/2018

Apunts culturals pel cap de setmana: homenatges, música i teatre


 IB3´àudios  Escoltau la notícia completa a l’Informatiu Vespre d’IB3 Ràdio

 

Dissabte 27

Duel de Bandes La Marina de Vila és l’escenari de la primera entrega d’aquesta activitat de dinamització de l’emblemàtic barri que fa que, durant quatre dissabtes, diferents grups d’Eivissa actuin a la plaça del Mercat Vell. Els grups que hi participaran seran: Hot Ice, el 27 de gener; Chas Trio, el 3 de febrer; Chris & Vin, el 10 de febrer i Eivissa Jazz Big Band, el 17 de febrer. A partir de les 13 hores a la plaça del Moll Vell.

Menorquins a l’Holocaust Amb motiu del Dia Internacional en memòria de l’Holocaust, el dissabte 27 l’antic Convent de Sant Diego, a Alaior, acull el segon homenatge de les institucions de Menorca a les víctimes menorquines als camps d’extermini. Serà a les 20 h. i servirà perquè l’historiador Josep Portella, parli de la seva obra “Llibre d’exilis, diccionari biogràfic de l’exili menorquí”.

Roller Disco Combo Aquest grup presenta el seu primer Lp “Things under contol” de la mà del productor Miqui Puig, l’ex cantant de “los Sencillos”, que també punxarà cançons. Novo café Lisboa, Palma, 20:30 h.

 

Diumenge 28

Las Muchísimas Després de l’estrena del divendres 26 al Teatre Principal de Palma, aquesta proposta de la coreògrafa Maria Antònia Oliver, espectacle divertit i desenfadat amb dones madures, dels 62 als 75, amb mallot i calces de dansa, sense complexos, arrriba al nord de Mallorca. Auditòrium d’Alcúdia a les 18 h.

Sant Antoni Rural Jornada plena d’activitats relacionades amb el camp que enguany també compta amb concurs de fotografia rural i exposició de productes del camp balear. És la catorzena edició. Sant Antoni de Portmany.

26/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris