L’Iberostar perd amb el Melilla i finalitza la jornada coer

Els mallorquins han perdut per 57 a 69 després d'una mala primera part

28/01/2018

Quarta derrota consecutiva d’un Iberostar que no aixeca el cap.

No ha començat bé el partit en una primera part fluixa de l’equip de Félix Alonso. El primer quart ha finalitzat 15 a 26 amb només tres jugadors capaços d’anotar. Medori, que jugava tocat, Bivià i Zyle. Lluny de millorar, el segon quart encara ha deixat pitjors sensacions a Son Moix. Els mallorquins només han aconseguit fer 12 punts en aquest parcial, mentre que el Melilla continuava amb un ritme anotador molt superior. El Palma arribava al descans amb un desavantatge de 16 punts, 27 a 43 i amb només 20 minuts per intentar fer la volta a la situació.
El tercer quart ha estat el de la reacció de l’Iberostar. Una reacció comandada per Gedemines Zyle. 13 punts en 10 minuts que han fet pensar que la remuntada era possible. Faltava un quart i el desavantatge era d’11 punts. 11 punts que l’Iberostar no ha pogut recuperar. Ha estat capaç de posar-se a 6 punts, però llavors el Melilla ha adormit el partit per acabar rematant-lo per 57 a 69. Avui, una de les assignatures pendents de l’equip ha estat el tir exterior. Un 2 de 15 en triples que expliquen la baixa anotació de l’equip, que finalitza la jornada coer a la classificació.