X

Reclamen el soterrament del cablejat al centre històric de Ciutadella

És una de les propostes de millora que pot votar la ciutadania, després de 19 anys de reiterat incompliment

29/01/2018

Reclamen el soterrament del cablejat al centre històric de Ciutadella

Ni els particulars ni la mateixa administració han soterrat el cablejat ben visible a les façanes del centre històric de Ciutadella, tal com els obliga el Pla Especial del Nucli Antic vigent des de fa 19 anys. Fins i tot s’ha arribat al punt que l’Ajuntament ha denegat a Endesa la instal·lació de la xarxa de fibra òptica perquè l’obligava a soterrar tota l’estesa.

Ara es recupera el debat perquè aquesta proposta, la de soterrar el cablejat, és una de les set que més han votat els ciutadans en el concurs d’idees de millores per Ciutadella que té obert l’ajuntament. Fins ara es duen comptabilitzats 850 vots i n’hi ha molts que apunten en aquesta direcció. També l’associació comercial Ciutadella Antiga, qui ha recordat l’evident millora estètica que suposaria el soterrament de tots els cables.

Les altres sis opcions, que també es poden votar fins aquest dijous dia 1, apunten a la necessitat de millorar la Plaça des Born, reordenar la plaça de la Princesa Joana, remodelar la zona esportiva i infantil del carrer de Gustavo Mas i muntar un rocòdrom per poder practicar l’escalada a Sa Platja Gran.

29/01/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris