X

El col·legi Sant Alfonso de Palma es personarà com a acusació particular contra el mestre acusat d’abusos sexuals

Des de fa dues setmanes està apartat de la docència

01/02/2018

El col·legi Sant Alfonso de Palma es personarà com a acusació particular contra el mestre acusat d’abusos sexuals

Duia més de trenta anys impartint matemàtiques a l’escola i era una persona molt apreciada al col·legi. En uns mesos s’havia d’acollir a la jubilació parcial. Fa dues setmanes, però, vuit alumnes varen explicar a la tutora que haurien patit tocaments i comentaris inapropiats per part del docent. La tutora ho va posar en coneixement de l’equip directiu, que en va informar a la Unitat de la Família i la Dona de la Policia Nacional. Segons el portaveu de Sant Alfonso, Pablo Herrero, actualment el mestre està suspès de feina i sou des de fa dues setmanes i té una ordre d’allunyament de l’escola.

La situació ha provocat sorpresa entre les famílies afectades i dins el claustre de professors en tractar-se d’una persona amb una àmplia carrera dins el centre. Després d’apartar-lo de la docència i de denunciar-ho, des de l’escola n’avisaren la Conselleria d’Educació a través de l’inspector. Des de la Conselleria afirmen que el centre ha actuat correctament i seguint el protocol d’actuació en aquests casos. Des de Sant Alfonso afirmen que davant aquestes situacions practiquen la tolerància zero.

Fa 14 anys un professor d’aquesta mateixa escola, i que ja no exerceix, va ser denunciat per una relació impròpia. El cas finalment es va desestimar en no trobar el jutge causa penal.

01/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris