X

La Penya frena la bona ratxa amb una derrota al camp de l’Elx

Els de Dani Mori cauen 2 a 0 en un partit marcat pel penal que ha significat el primer gol de l'Elx

04/02/2018

Primera part plàcida per a la Penya Esportiva al Martínez Valero. L’Elx controlava el partit però sense crear ocasions clares. La Penya també ho ha provat a pilota aturada però amb empat a 0 s’arribava al descans. Un resultat que no agradava l’afició alacantina que xiulava el seu equip. El pas per vestidors ha servit a la Penya per aclarir les idees. L’equip ha cercat la porteria de José Juan. Salinas al 54 gaudia de l’ocasió més clara del partit fins al moment… el corner posterior també el refusa la defensa de l’Elx que veia com el penúltim classificat li plantava cara. Però al minut 66, l’Elx avisava. Pilota al travesser i a la segona jugada la rematada de Nino la treu damunt la línia de gol Pau Cendrós. A la jugada següent ha arribat el penal a favor de l’Elx. L’àrbitre xiula la falta de Borja Navarro, assenyala el punt de penal i Benja transforma des dels onze metres. Era el minut 67. Just després Josico feia entrar Sory al camp. El davanter ho aprofitava 6 minuts després per sentenciar el partit. I encara hauria pogut fer el tercer si hagués estat encertat en aquest mà a mà amb Imanol. Finalment, derrota de la Penya per 2 a 0 que continua penúltima.