X

C’s, preocupat per la previsió que fa Cort de les terrasses que tancaran

L'equip de govern calcula que només se n'eliminaran un 10% de les actuals, tot i que només se'n podran instal·lar en voreres amb una amplada no inferior als 3,5 metres

06/02/2018

C’s, preocupat per la previsió que fa Cort de les terrasses que tancaran

Avança la negociació entre l’equip de govern de Palma i l’oposició per consensuar la nova ordenança d’ocupació de la via pública, que regularà les terrasses. Tot i això, encara hi ha discrepàncies importants.

Ciutadans (C’s) no està d’acord pel que fa a suprimir els tendals, ni d’exigir que el mobiliari de la terrassa no pugui quedar al carrer recollit quan tanqui el local. Tampoc consideren que s’hagi d’exigir el permís de tota la comunitat de propietaris perquè un local cedeixi la seva terrassa a un altre establiment. Però, sobretot, els preocupa que l’equip de govern calculi que, amb la nova regulació, només s’eliminaran un 10% de les terrasses actuals. Això tenint en compte que només es podran instal·lar en voreres amb una amplada no inferior a 3,5 metres d’ample.

Per part seva, la Regidoria d’Urbanisme encara no ha començat a redactar el document de la zonificació que exigeix la Llei de turisme. Ara es contractarà un equip extern d’especialistes perquè ajudi els tècnics de la institució i tindran dos mesos de termini per elaborar el document. Aquest mateix equip també ajudarà en la redacció de la nova regulació aplicable als establiments turístics i albergs juvenils. Ara mateix s’aplica una suspensió de la tramitació i aprovació de llicència urbanístiques per hotels i albergs al centre i a la primera línia de mar.

06/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris