X

Segon enfondrament a Palma en manco de 24 hores

El darrer cas ha estat el sóstre d'una finca abandonada, que ha cedit i ha provocat danys importants a l'interior de la casa. Afortunadament, no hi ha cap ferit. Tot apunta que l'incident ha tengut lloc per mor de la pluja.

07/02/2018

Segon enfondrament a Palma en manco de 24 hores

Cau el sostre d’una finca de tres pisos de l’avinguda d’Alemanya de Palma. Després d’esbucar-se el terrat,  ha cedit un cel ras i un forjat. L’immoble està abandonat i per tant ningú hi ha resultat ferit. Segons ens han explicat alguns veïnats ahir sentiren una forta remor però no ha estat fins avui quan han estat concients del que havia passat. Fins aquí s’hi han desplaçat dues dotacions dels bombers de Palma i agents de la Policia Local.

Demà tècnics d’urbanisme de l’ajuntament de Palma inspeccionaran la finca per coneixer fins quin punt està danyada l’estructura i si hi ha risc de més despreniments.

Ahir vespre un home i la seva filla resultaren ferits en passar per ull quan va cedir part del terrat de ca seva. Hi havien pujat per col·locar un plàstic per aturar una gotera. Ella ve patir ferides a un colze i al cap. La dugueren a Son Espases, però ja li han donat l’alta. Un nebot ha acollit la família mentre esperen els resultats de l’anàlisi de l’estructura de la casa.

07/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris