X

La via verda d’Alaró, pendent que el Parlament aprovi la Llei insular de camins públics

Un centenar de veïnats també es queixen de la manca de freqüències d'autobús per connectar l'estació de tren amb el poble

11/02/2018

La via verda d’Alaró, pendent que el Parlament aprovi la Llei insular de camins públics

Per quart any, la plataforma Volem Via verda d’Alaró ha organitzat una marxa per reclamar el trajecte alternatiu per arribar amb seguretat a l’estació de tren de Consell. Confien que la llei insular de camins públics ho faci possible.

El centre d’Alaró està a 5 quilòmetres de l’estació de tren de Consell. Els usuaris no poden caminar tranquils pel costat de la carretera convencional i fa quatre anys que demanen, amb una marxa protesta, la recuperació del traçat de l’antic ferrocarril, per convertir-lo en una via verda. Un nou passeig per a vianants i ciclistes.
Els organitzadors han realitzat una performance i han reclamat més freqüències de l’autobús llançadora des de l’estació cap al poble, ja que només n’hi ha 25 els dies feiners i s’aturen 50 trens d’anada i tornada. Els caps de setmana, a més, han retallat dos serveis.

Tant la plataforma veïnal com l’Ajuntament han presentat al·legacions en contra del pla insular de serveis de Transport Regular de Viatgers per Carretera davant la firma del nou conveni de la concessionària dels autocars.

11/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris