X

L’avió accidentat a Rússia havia passat una revisió fa un mes

Efectius dels equips de rescat fan feina per recuperar les restes de les 71 víctimes mortals, per procedir a la seva identificació

12/02/2018

L’avió accidentat a Rússia havia passat una revisió fa un mes

L’avió que es va estavellar ahir a pocs kilòmetres de Moscou havia passat una revisió completa feia un mes, segons ha informat avui la companyia aèria propietària de l’aparell.

Els equips de rescat fan feina sense descans, a la zona on va caure l’avió, per recuperar les restes i procedir a la identificació de les víctimes. Viatjaven 71 persones a bord i no hi ha supervivents.

És una tasca molt laboriosa, per mor de la neu i la baixa temperatura, que pot dificultar la recuperació dels fragments dels cadàvers i les restes de l’avió.

Els investigadors analitzen ara la informació de les dues caixes negres de l’aparell que ja s’han localitzat, i que podrien donar les claus sobre les causes del sinistre. Les autoritats russes asseguren que totes les hipòtesis estan obertes.

Ara, el Govern rus es planteja prohibir els vols d’aquest model d’avió, l’Antonov 148, fins que s’aclareixin les causes de l’accident. Les autoritats d’Orenburg han declarat un dia de dol aquest dilluns. Els familiars començaran a traslladar-se a Moscou a partir d’avui, per al reconeixement dels cossos.

12/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris