X

Mor l’obrer que havia caigut d’un quart pis a un edifici del centre de Palma

Quan han arribat els serveis d'emergències al lloc de l'accident, l'home es trobava en parada cardiorrespiratòria

13/02/2018

Mor l’obrer que havia caigut d’un quart pis a un edifici del centre de Palma

Moment en què els serveis d'emergència i agents policials atenien l'home en el lloc del succés. / M.J.

El treballador de 41 anys que ha resultat ferit aquest dimarts capvespre després de caure des d’un quart pis pel buit d’un ascensor en una obra al centre de Palma ha mort a Son Espases, segons ha informat l’Hospital.

L’incident ha ocorregut sobre les 15.40 hores en una obra al carrer Mà del Moro de Palma i quan han arribat els serveis d’emergències, l’home es trobava en parada cardiorrespiratòria.

Després d’aplicar-li maniobres de reanimació, ha estat traslladat en estat crític a l’hospital Son Espases amb una ambulància UVI mòbil, segons ha informat el 061, que ha activat l’anomenat “codi politrauma” per alertar per endavant al centre hospitalari de l’arribada del ferit.

La Conselleria de Treball ha enviat una nota per manifestar el seu condol i suport a la família del treballador. També ha explicat que “tècnics de Salut Laboral de la Conselleria han acudit al lloc de l’accident, tal i com determina el protocol, per tal d’iniciar una investigació en coordinació amb Inspecció de Treball”.

13/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris