X

Montoro insisteix que “els deutes es paguen”

Dels gairebé 9.000M€ de deute que té la comunitat, el Govern calcula que 5.000M s'han generat a causa de l'infrafinançament

14/02/2018

Montoro insisteix que “els deutes es paguen”

Foto: EFE

No fa ni 24 hores que la consellera d’Hisenda, Catalina Cladera, insisita que no renuncia a la condonació del deute. Aquest dimecres, però, el ministre Cristóbal Montoro ha deixat clar que no vol sentir a parlar d’aquesta qüestió: “Els deute es paguen”, ha dit el ministre en el Congrés dels Diputats. Malgrat tot, Montoro defensa el nou Règim Especial de les Balears (REB) davant els possibles recels d’altres comunitats.
 Cladera demana a Montoro que abordi l’infrafinançament en el pròxim Consell de Política Fiscal

Al carrer, una dotzena d’entitats sindicals, veïnals, culturals i empresarials s’han presentat en plataforma. L’objectiu és fer pressió per aconseguir la tan reclamada millora de finançament.

Davant la delegació d’Hisenda, la nova plataforma ha exigit que el nou model en què treballa el govern espanyol prevegi el principi d’ordinalitat, i incrementi la capacitat recaptatòria de les Illes. De moment, ja s’han fixat dues accions: un recorregut pels principals pobles de les Illes i una gran manifestació a la tardor.

14/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris