X

La carretera general reobre l’enfrontament polític entre el PP i el Consell de Menorca

El PP veu "absurd" que es vulgui derivar a vies alternatives el trànsit de camions i autobusos i demana al Consell que deixi d'investigar i reprengui ja les obres

15/02/2018

La carretera general reobre l’enfrontament polític entre el PP i el Consell de Menorca

Els camions i autobusos no podran circular per la carretera general de Menorca en els mesos i hores punta de l’estiu. Ho proposa l’avanç del PTI de tal forma que, segons denuncia el PP, un milenar d’autobusos i camions haurien de circular cada dia en ple estiu pel Camí d’en Kane, on sols hi passen ara 445 cotxes diaris. L’anunci ha agafat per sorpresa els transportistes.

El PP, des de l’oposició, ho considera una mostra més del desgavell de les obres entre Maó i Alaior, que fa ja tres anys que estan paralitzades i encara no s’han reprès en els trams més conflictius. El Consell anuncia que els donarà solució abans del mes de juny i acusa el PP d’haver malbaratat fons públics. Els populars defensen la seva gestió, culpen Medi Ambient d’haver baratat els seus dictàmens a conveniència del govern i intercanvien amenaces de querella que cap de les dues parts no ha arribat a posar.

15/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris