X

‘Mos Movem’ fa una crida als ciutadans perquè es manifestin diumenge contra el decret de català

El PP dona suport a la protestaEl PP dona suport a la protesta. El Govern la respecta però ha demanat que no es faci confrontació amb la llengua

16/02/2018

‘Mos Movem’ fa una crida als ciutadans perquè es manifestin diumenge contra el decret de català

L’empresària menorquina Úrsula Mascaró assegura que les seves botigues de Barcelona han perdut un 60% de vendes amb el procés català. Diu que aquest ha estat el principal motiu que l’ha duit a encapçalar la plataforma ‘Mos Movem‘ en contra de, segons diu, la imposició del català.

Mascaró té més d’un centenar de botigues distribuïdes per tot el món. La dissenyadora assegura que no vol per a les Balears el que ha vist a Catalunya en els pitjors moments del procés. ‘Mos Movem’ fa una crida a la ciutadania perquè es mobilitzi aquest diumenge contra el decret de català a la sanitat pública. La plataforma denuncia “la deriva del Govern” i reclama la modificació de l’Estatut d’Autonomia i l’eliminació de la Llei de normalització lingüística.

El Govern afirma que respecta totes les manifestacions, però ha demanat que no es faci confrontació amb la llengua. La presidenta, Francina Armengol, ha dit que no comparteix la relació que ‘Mos Movem’ estableix entre demanar el català a la salut pública i la independència.

La manifestació està convocada a les 11.30 hores a la plaça d’Espanya de Palma i compta amb el suport del Partit Popular en la qual assistirà el seu president, Biel Company, i altres dirigents del partit, per mostrar el seu rebuig a la mesura.

16/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris