X

El Palma Futsal perd la imbatibilitat a Son Moix

Els de Vadillo varen caure per 1 a 3 davant el Movistar Inter i són vuitens a la classificació

17/02/2018

Amb un pavelló ple fins a dalt amb 4 mil persones, el Palma Futsal va sortir a mossegar des de l’inici al Movistar Inter. La va tenir Tomaz, la va tenir Felipe Paradynski i un altre pic Tomaz, tot això en 2 minuts. Eder va estar a punt de fer l’1 a 0, però va topar-se amb el pal… A l’altra porteria Nico Sarmiento mostrava la seva millor versió, però la falta de tensió a l’hora de defensar aquesta jugada a pilota aturada va condemnar els de Vadillo, que encaixaven el 0 a 1 per obra de Gadeia. La segona part va començar de la pitjor manera, una altra vegada el Palma tornava a badar a pilota aturada. Ara és Rafa Rato qui supera Sarmiento.
Els mallorquins volien retallar distàncies però s’estavellaven amb Jesús Herrero, que va ser el millor d’Inter. El Palma va haver de recórrer al porter jugador per perforar la porteria rival. Paradynski va enviar al fons de la xarxa la pilota servida per Eder.

El gol en qüestio va ser d’Humberto.

Vadillo i el Palma es marquen com a objectiu fer un ple de victòries als tres partits que resten abans de la Copa.