X

Victòries del Collerense i l’Sporting de Mahón

El Son Sardina perd a casa del Pardinyes

18/02/2018

A la Segona Divisió femenina, derrota 4-1 del Son Sardina davant el Pardinyes de Lleida. D’altra banda, victòria del Collerense 2 a 0 contra el Barça B. Ruth Álvarez ha fet el primer al minut 20 de partit. Pilota que surt de mig camp i que la jugadora envia d’aquesta manera al fons de la xarxa. Amb l’UN a zero s’ha arribat al descans. I als tres minuts de la represa ha arribat el segon. Al minut 48 de partit, xut creuat de Gabriela Gutiérrez que acaba al fons de la porteria. El Collerense és segon amb 40 punts, a només dos punts de líder, el Seagull.

I a Maó, victòria 3 a 1 de l’Sporting contra el Llevant, rival directe en la lluita per la permanència. Important el triomf de l’equip de Pau Camon que, a poc a poc, sembla que vol sortir de la zona baixa. S’ha avançat l’Sporting a la primera part, i també a la primera ha empatat el Llevant. Ja a la segona part, han arribat el segon i el tercer de l’equip menorquí. Amb aquest resultat el conjunt de Pau Camon suma onze punts, un més que el Llevant, que és penúltim.