X

Damm es fixa en la Mola del port de Maó per enregistrar un anunci

L'espot es va enregistrar aquest cap de setmana amb la participació d'una quarantena de menorquins com a extres

26/02/2018

Damm es fixa en la Mola del port de Maó per enregistrar un anunci

L’antiga fortalesa militar de la Mola, al port de Maó, ha estat l’escenari escollit per la productora que s’ha encarregat d’enregistrar un anunci d’Estrella Damm. S’ha gravat durant el cap de setmana, hi han intervingut 40 menorquins com a extres i que s’ha comptat amb la participació de personatges populars. Tot i així, l’empresa assegura que encara no ha decidit el seu famós espot de l’estiu.

La Mola, que avui roman tancada al públic, va ser construïda entre els anys 1848 i 1875 per ordre de la reina Isabel II. La que és una de les majors fortificacions europees del segle XIX està subjecta a gestió privada des del 2005 i cada any rep la visita d’unes 40.000 persones.

Damm ja va gravar a Menorca en 2010 el seu famós anunci d’estiu. Llavors 300 extres intervingueren en les diferents escenes, a la platja de Macarelleta, el port de Ciutadella o el mateix nucli antic, on es recreà un tast de les festes de Sant Joan amb cavalls. L’impacte econòmic va ser tan gran que els hotelers van concedir a l’empresa de cervesa el seu distintiu al mèrit turístic.

26/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris