X

Demà surt al Mercat Alternatiu Bursàtil l’empresa Robot, la segona companyia mallorquina que cotitza a Borsa

L'empresa es dedica a crear sistemes intel.ligents que permeten estalviar energia als edificis. El seu director executiu demana més esforç per atraure a les Illes a empreses tecnològiques

26/02/2018

Demà surt al Mercat Alternatiu Bursàtil l’empresa Robot, la segona companyia mallorquina que cotitza a Borsa

Demà sortirà al Mercat Alternatiu Borsari, -la Borsa de les petites i mitjanes empreses espanyoles-, l’empresa Robot. És la segona companyia mallorquina que cotitza a Borsa. En aquesta empresa mallorquina es dediquen a crear sistemes intel·ligents que permeten estalviar energia als edificis.  Els seus principals clients son cadenes hoteleres mallorquines. La seva expansio a l’estranger els ha portat també a fer feina fora d’Espanya. Ens expliquen com, a través de l’ordinador, són capaços de detectar un problema, per exemple, a les calderes d’un hotel del Carib i poder-lo solucionar des de Mallorca. També la domòtica és part del seu negoci. Vicenç és enginyer de producte. Ara mateix està creant una pantalla tàctil per manejar diferents aspectes d’una habitació d’hotel.
Els responsables de Robot estan molt satisfets pel fet de cotitzar a Borsa. Suposa poder-se finançar sense haver de recórrer a demanar préstecs als bancs.
El director executiu de Robot creu que Mallorca és un lloc ideal per desenvolupar tecnologia, i demana més esforç per part de les institucions per atreure aquest tipus de negoci.
Robot tancà el 2017 amb 4,3 milions d’euros en vendes i esperen arribar enguany als 5 milions.

26/02/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris