X

El Mallorca B recupera el lideratge

El Mallorca B recupera la primera plaça després de l'empat de l'Ibiza amb el Santanyí. El Poblense també s'acosta a la primera posició

05/03/2018

Emoció màxima en la lluita pel títol després de l’inesperat empat de l’Ibiza a Can Misses davant el Santanyí. I els eivissencs encara poden estar contents perquè al primer temps perdien per 0-2 després d’un golàs d’Ilias i de la diana de Lescano. La reacció pitiusa no va arribar fins als minuts finals. Sergio Cirio, de penal, va escurçar distàncies al minut 85. I al 88, entre Liñán i Cirio varen fabricar l’empat a dos. Els de Toni Amor varen cercar el tercer però la remuntada va quedar a mitges.

El Mallorca B no ha deixat escapar l’ocasió de recuperar el lideratge. Els de Pepe Gálvez tornen a comandar la taula 8 jornades després. Golejada 4-0 contra el Llosetense. Jaume Pasqual va fer el primer abans del descans. Al segon temps, els mallorquinistes passaren per damunt dels llosetins. Ávila, Rodado de cap i Capellà certificaren la victòria i el lideratge pel filial vermell.

El Poblense també retalla punts i es queda a tres del lideratge. Tot en el dia que el club va retre homenatge al killer de la categoria. El menorquí Aitor Pons que ja ha marcat 100 gols a la Tercera Divisió. Això si, la victòria per la mínima contra el Son Cladera va arribar gràcies al gol de Sarmiento als dotze minuts.

Tanca el playoff l’Alcúdia després de guanyar UN a dos a Esporles. Els de Pep Barceló s’avançaren amb la diana de Perelló. L’Esporles va empatar amb una jugada molt desafortunada dels alcudiencs. Sergio Sanz desvia a gol un xut sense perill dels esporlerins. El mateix Sergio Sanz va deixar els seus amb 10 després de veure la segona groga. Malgrat jugar en inferioritat l’Alcúdia va guanyar gràcies a un gol de penal de César Ruiz, que Lima Sow havia provocat.

Passa enrere del Felanitx en les seves aspiracions de playoff després d’empatar a un davant el Manacor. Tomás, de falta, va avançar els manacorins. Nico Rubio, al minut 73, va donar un punt als felanitxers.

Una de les sorpreses de la jornada es va viure a Magaluf. El coer, el Petra, va guanyar el Platges gràcies a un golàs d’Eros al minut 87.

També va donar la sorpresa el Mercadal, que es resisteix a baixar, després de guanyar 0-UN al Nou Camp d’Inca. Urbina va donar la victòria als menorquins.

El Santa Catalina va remuntar el gol inicial del Collerense. Una sortida en fals del porter Yeray va permetre Agus Nájera estrenar el marcador. Els cataliners varen fer la volta al partit amb un doblet de Pelufo. El primer, amb un xut que desvia un defensa i el segon, amb una bona rematada al punt de penal. Ángel García, de penal, va fer l’UN a tres final.

I a Ses Eres, empat a dos entre el Serverense i el Ferriolense. Álex Pons va avançar els palmesans al quart d’hora. Toni Nadal va fer l’empat després d’una bona deixada de Piti. El mateix Piti posaria per davant els serverins al segon acte, però Gabi Grillé va fer el dos a dos final a la sortida d’un córner. Completa la jornada el Binissalem dos Sant Rafel UN.