X

Menorca aposta fort pels touroperadors petits per atraure turisme alemany

Aquesta és la línia de treball que ha seguit el Consell i la Fundació Foment del Turisme a la fira de turisme ITB de Berlín

09/03/2018

Menorca aposta fort pels touroperadors petits per atraure turisme alemany

Les perspectives de creixement del turisme alemany passen per la implicació dels petits touroperadors. Aquesta és la línia de treball que ha seguit el Consell de Menorca i la Fundació Foment del Turisme a la fira de turisme ITB de Berlín, una de les més importants al món. Els representants insulars ja han tornat a casa després de dos dies de feina intentant recuperar un mercat que ha caigut de manera contundent els darrers anys.

La consellera insular de Turisme, Maite Salord, ha passat aquest divendres pels micròfons del magazín ‘Al Dia Menorca’ d’IB3 Ràdio, on ha assegurat que hi ha satisfacció pel ‘feedback’.
 Escolta les declaracions de na Maite Salord.

Easyjet se suma enguany a Eurowings i Luftansa amb vols directes a Alemanya. Una millora que permetrà atraure més turistes germànics, que tenen un gran poder adquisitiu i desestacionalitzador. De fet, segons dades del Consell, el 45% dels alemanys visiten Menorca fora de temporada.

09/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris