X

Ciutadella convida tot els treballadors municipals a postular-se com a fabioler abans de dilluns matí

El col·lectiu feminista Fem Menorca registra una instància a l'Ajuntament per demanar que no s'exclogui ningú per ser dona

13/03/2018

Ciutadella convida tot els treballadors municipals a postular-se com a fabioler abans de dilluns matí

L’Ajuntament de Ciutadella ha enviat un correu a tots els treballadors municipals, siguin o no funcionaris, per convidar-los a presentar-se com a candidats per fer de fabiolers el matí de Sant Joan. Els interessats, homes o dones, sense distinció, disposen fins a dilluns a les 10.00 hores per a manifestar la seva intenció.

La decisió s’ha comunicat tot just després de la reunió que s’ha celebrat aquest dimarts migdia i que, a més de la regidora Laura Anglada, ha comptat amb l’assistència dels dos notificadors municipals que exerceixen de fabiolers a les festes, Sebastià Salort i Juanlu Gelabert.

Precisament, el col·lectiu de dones estudiants FemMenorca ha registrat una instància a l’Ajuntament per demanar que es doni opció a les dones per poder exercir les tasques de fabioler i es garanteixi la igualtat d’oportunitats de tothom, amb independència del seu sexe. Aquest mateix col·lectiu feminista ja va aconseguir la setmana passada concentrar prop de 500 persones a la plaça del Born amb motiu del Dia de la Dona.

13/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris