X

Armengol considera que limitar la reinversió del superàvit dels ajuntaments és coartar la seva autonomia

El PP acusa la presidenta del Govern de voler tornar a la política econòmica del 2006 que "van abocar el país a la fallida"

13/03/2018

Armengol considera que limitar la reinversió del superàvit dels ajuntaments és coartar la seva autonomia

La portaveu del Partit Popular al Parlament, Marga Prohens, ha criticat la presidenta del Govern, Francina Armengol, per situar-se a l’ala més radical del socialisme i seguir instal·lada en el “no és no” davant la proposta del Ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, per limitar la reinversió del superàvit dels ajuntaments corresponent a l’any 2017. Prohens ha dit que Armengol vol tornar a la política econòmica del 2006 que consistia en gastar sense pagar factures i que va abocar el país a la fallida.
 El superàvit de 2017 es podrà gastar només en inversions financerament sostenibles

La cap de l’Executiu ha dit que la proposta de Montoro per flexibilitzar la regla de despesa dels municipis és absolutament insuficient. Ha afegit que limitar la reinversió del superàvit dels ajuntaments és anar en contra de l’autonomia municipal. A més, ha dit Armengol, la FELIB tampoc hi està d’acord.

 

Sancions a camps de golf

D’altra banda, la presidenta del Govern ha assegurat que no hi ha impunitat davant la utilització de pous il·legals als camps de golf i ha assegurat que l’Executiu actua amb contundència i rigor. Ha detallat que s’han precintat pous il·legals i que s’ha sancionat a un camp de golf amb una multa de 250.000 euros.

 

Transport escolar

En darrer lloc, un grup de mares de Cala en Porter de Menorca han reclamat que els seus fills, que van a l’escola concertada,  puguin utilitzar els autobusos gratuïts de transport escolar. El conseller d’Educació, Martí March, s’ha compromès a traslladar-se a Menorca per conèixer la problemàtica de primera mà.

13/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris