X

El jutge prohibeix incinerar el cos de Gabriel

El funeral pel nin ha congregat a més de 5.000 persones que han seguit la missa des de l'exterior de la catedral d'Almeria

13/03/2018

El jutge prohibeix incinerar el cos de Gabriel

Noves dades de l’autòpsia del petit Gabriel. Les darreres investigacions apunten que el nin també va patir un traumatisme cranioencefàlic i que va morir per ofegament. El jutge encarregat del cas ha prohibit, de moment, que s’incineri el cos, per si pogués aportar més proves. La Guàrdia Civil aprofitarà les 72 hores de detenció d’Ana Julia Quezada, parella del pare i única sospitosa de la mort, i serà aquest dimecres quan la posin a disposició de la justícia.

Aquest dilluns, a la catedral d’Almeria s’ha celebrat el seu funeral. En sortir de la missa funeral, els pares de Gabriel han donat les gràcies pel suport que estan rebent i han demanat intimitat. Ha estat un dels moments més emotius del matí.

El funeral començava minuts abans de les 11.00 hores, quan arribava el fèretre procedent de la Diputació d’Almeria, que dilluns va acollir la capella ardent de l’infant. Els pares han rebut els aplaudiments i els crits de suport dels que s’hi havien congregat. Més de 5.000 persones han seguit la missa a l’exterior a través de pantalles gegants. A la cerimònia hi han assistit, entre altres autoritats, la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sanenz de Santamaría, i el ministre de l’Interior, Juan Ignacio Zoido, el qual portava a la mà la bufanda blava preferida del petit Gabriel, que la mare li ha regalat. Dins la catedral, el bisbe ha qualificat la mort del nin com un absurd.

13/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris