X

José Sacristán, amb 80 anys i tant crític com sempre

L'actor va participar dilluns al Cinema d'Autor de la UIB

13/03/2018

José Sacristán, amb 80 anys i tant crític com sempre

José Sacristán va participar aquest dilluns a Palma en el cicle de Cinema d’Autor de la Universitat de les Illes Balears (UIB) per parlar d’una pel·lícula transgressora i de profunda crítica social que va protagonitzar ara fa 40 anys. Es tracta d”Un hombre llamado Flor de Otoño’. I aprofitant la cita amb els periodistes, el veterà actor s’ha mostrat tant crític com sempre.
 José Sacristán: “Continua havent-hi comportaments masclistes per part d’algunes dones”

Assegura que la societat hauria de fer examen de consciència i assumir que tenim els polítics que ens mereixem. Diu que es tracta d’una societat que no acaba d’aconseguir la majoria d’edat i que el seu paper, el dels artistes, ha de ser de compromís per denunciar el que està passant.

Tal com ja va fer ara fa 40 anys amb la pel·lícula que aquest dilluns vespre es va projectar, i que estava ambientada en l’Espanya dels anys 20. I ara amb l’obra de teatre ‘Muñeca de porcelana’ que busseja en els abusos de poder, aplaudits de vegades per la mateixa ciutadania.

Pendent de la repercussió que aquest darrer projecte teatral tindrà, José Sacristán compta els dies per a l’estrena de ‘Formentera lady’, en què hi participa IB3.

13/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris