X

Can Misses busca pediatra de cara a l’estiu després d’una nova renúncia

L'Àrea de Salut d'Eivissa podria demanar un reforç de Mallorca mentre troba la persona substituta

14/03/2018

Can Misses busca pediatra de cara a l’estiu després d’una nova renúncia

Una metgessa del servei de pediatria de l’Hospital Can Misses d’Eivissa ha renunciat a la seva plaça i, per tant, ara queda lliure. L’Àrea de Salut pitiüsa podria demanar un reforç de Mallorca mentre troba la persona que substitueixi la vacant.

Ara quedaran 6 pediatres en actiu a Can Misses, mentre que el nombre ideal, segons el cap del servei, Bartolomé Bonet, hauria de ser de 9 especialistes.

El servei de pediatria a l’hospital de referència de les Pitiüses s’organitza actualment amb dos o tres pediatres que passen cada dia consultes externes. Un o dos especialistes més estan de guàrdia nocturna i lliuren durant el dia, mentre que la resta romanen a la planta de pediatria, maternitat i nounats, amb un busca per si hi ha cap urgència.

La gerència de l’Àrea de Salut especula sobre la possibilitat que un neuropediatra es desplaci des de Mallorca a ajudar amb les consultes, almenys mentre no s’hi incorpori un de nou. Admeten, però, que l’arribada de l’estiu dificultarà cobrir la plaça vacant.

14/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris