X

Aldarulls a Lavapiés després de la mort d’un manter senegalès

La major tensió s'ha produït a l'arribada del cònsol del Senegal

16/03/2018

Aldarulls a Lavapiés després de la mort d’un manter senegalès

Tensió entre Policia i senegalesos al barri madrileny de Lavapiés. L’arribada a la zona del consúl del Senegal per interar-se sobre la situació dels seus compatriotes ha provocat una nova batalla campal. L’acusen d’arribar tard i de no defensar els seus drets… Durant tot el matí han estat constants les picabarelles entre els veïns, que es queixen dels aldarull, i els senegalesos, que defensen que el seu company va morir per culpa de la policia

Però la policia assegura al seu atestat que no l’estaven perseguint. Els disturbis començaven a mitjan horabaixa d’ahir quan l’home de 35 anys moria d’un atac al cor i s’han perllongat fins passada la matinada.

Els disturbis han deixat importants danys materials. La batlessa, Manuela Carmena, que és a una cimera de la UNESCO a París asseguravav a través de twitter que investigarà els fets. Ciutadans i el Partit Popular n’han demanat responsabilitats. El Consisitori madrileny ha insistit que investigarà el que ha passat. Asseguren que NO hi va haver intervenció polcial contra la víctima.

16/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris