X

La Policia Nacional evita el suïcidi d’una jove a Palma

Els fets van ocórrer diumenge quan la Policia va rebre l'avís que una jove volia llançar-se des del terrat del seu edifici

19/03/2018

La Policia Nacional evita el suïcidi d’una jove a Palma

Imatge d'arxiu d'un agent de la Policia Nacional.

Agents de la Policia Nacional van intervenir diumenge perquè una jove de 18 anys no es llancés al buit des del terrat d’un edifici de Palma. Una amiga de la víctima va col·laborar amb els agents per evitar el fatal desenllaç, ha informat la Prefectura Superior de Policia de les Balears en un comunicat.

Els fets van ocórrer diumenge a les 14.00 hores a Palma, quan la Policia va rebre l’avís que una jove volia suïcidar-se llançant-se des del terrat del seu edifici.

Diverses dotacions de Policia Nacional i dels serveis sanitaris van acudir al lloc i es van trobar a la jove asseguda en el mur del terrat, amb els peus penjant en el buit. Després d’analitzar la situació, un agent es va asseure al seu costat, respectant un espai de distància, per poder establir una via de diàleg i confiança.

Després de conèixer que la jove havia estat parlant amb una amiga aquest mateix matí, es va contactar amb la mateixa, que ràpidament va arribar al lloc i amb la seva col·laboració i en un moment de distracció de la jove, els agents van poder agafar-la i evitar que es precipités al buit.

19/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris