X

El procés d’escolarització tendrà un període extraordinari fins el 7 de setembre

Es reservaran places per alumnes nouvinguts i amb necessitats educatives especials

23/03/2018

El procés d’escolarització tendrà un període extraordinari fins el 7 de setembre

El conseller Martí March i el seu equip han presentat el procés d'escolarització

Novetats en el procés d’escolarització per al pròxim curs escolar. La conselleria d’Educació ha incrementat les zones en què es divideix la ciutat de Palma i també ha allargat el període per inscriure els alumnes amb necessitats educatives especials. Enguany 3000 estudiants s’han incorporat al sistema quan el curs escolar ja havia començat.

L’objectiu de la Conselleria és continuar impulsat un repartiment equitatiu dels estudiants. Hi ha 11 municipis de les Balears que han signat convenis per afavorir aquesta escolarització equilibrada, enguany Sant Antoni de Portmany s’ha afegit a la llista. Ajuntaments i Govern col·laboren per evitar que els alumnes nouvinguts o d’una determinada classe social es concentrin a determinats centres.

Una altra novetat d’enguany: els centres de Son Quint i Pintor Joan Miró, tots 2 a Palma, començaran a impartir secundària. Són les dues úniques escoles públiques de les Balears que ofereixen totes les etapes educatives: infantil, primària i secundària.

El període d’escolarització d’enguany anirà del 3 a 16 de maig per infantil, primària i ESO i del 20 al 26 de juny per batxillerat.

23/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris