X

Derrota dura per 5-1 del Palma Futsal a Santa Coloma

Els mallorquins perden la sisena plaça de la classificació

24/03/2018

El partit se li ha complicat al Palma ben aviat. Al minut 6, Éder deixa xutar Pol Pacheco i Juan Carlos només l’ha de tocar per superar Nico Sarmiento. L’equip d’Antonio Vadillo, que complia el seu segon partit de sanció, no ha fet mèrits per empatar i la seva ocasió més clara ha estat al darrer segon de la primera part.

A la represa, Paradynski ha estat a punt de marcar, però Cristian ha tret la pilota damunt la línia de gol. El Catgas no ha afluixat i ha anat per feina. Ari, tot sol davant Sarmiento, ha marcat el gol de la tranquil·litat, i quatre minuts més tard, Pol Pacheco ha fet el 3 a 0. El Palma ha cercat el gol i l’ha trobat amb porter jugador per mitjà de Paradynski, que ha marcat de cap després d’un refús del porter. El brasiler ha pogut fer el segon, però ha estat l’equip català qui ha amplicat la distància al marcador. Primer amb un altre gol d’Ari i després amb aquest de Ximbinha a porta buida.

Amb aquesta derrota, el Palma Futsal ha perdut la sisena plaça i és a 12 punts de la quarta, el seu objectiu a principi de temporada. Només quatre punts separen l’equip de Vadillo del novè lloc, que no dóna accés al playoff.