X

Medi Ambient aprova el pla especial de ses Feixes de Talamanca

Després d'anys de retards, ara les institucions podran començar a arreglar les canalitzacions d'aigua, retirar les runes o instal·lar un observatori d'aus

28/03/2018

Medi Ambient aprova el pla especial de ses Feixes de Talamanca

La comissió balear de Medi Ambient ha donat el vist-i-plau al pla especial de protecció de ses Feixes del Prat de ses Monges. La decisió arriba per unanimitat, i permetrà ara a Consell i Ajuntament d’Eivissa engegar les primeres mesures, com la creació d’un centre d’interpretació. Després d’anys de retards, ara les institucions podran començar a arreglar les canalitzacions d’aigua, retirar les runes o instal·lar un observatori d’aus.

Des de la Comissió de Medi Ambient han demanat a l’Ajuntament de Vila que ampliï la protecció de ses Feixes que va quedar enlaire després de l’anul·lació del pla general. Per blindar tota la zona, el Consell també vol que la badia de Talamanca i ses Feixes estiguin protegides per les figures de protecció europees LIC i ZEPA.

Ara, tant la comissió de Medi Ambient com els ecologistes demanen que es comenci a fer feina en un pla per a l’altra part de ses feixes, les del Prat de Vila.

28/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris