X

Un inici de temporada desigual

Mentre la Colònia de Sant Jordi registra ocupacions del 68%, a Magaluf la majoria d'hotels estan tancats

30/03/2018

Un inici de temporada desigual

La zona sud de Mallorca comença la temporada turística amb un bon nivell d’ocupació. A la Colònia de Sant Jordi, el 68 per cent de les places hoteleres estan ocupades, un nivell similar al del conjunt de Mallorca. El sector tuístic s’ha reactivat a l’illa abans que l’any passat i tant hotelers com restauradors i comerciants confien que es compliran les bones previsions de visitants i de despesa.

En canvi, a Palmanova i Magaluf, a Calvià, la majoria d’hotels estan tancats i l’ocupació d’aquesta Setmana Santa és de poc més del 50%. Aquí encara hi ha molts d’hotels amb obres de reforma en marxa. I si els establiments hotelers endarrereixen la seva obertura, els comerços saben que fins llavors, les vendes seran magres.

Un dels establiments que ha volgut tenir obert ja per Pasqua és el Sol Beach House. Va obrir el passat 19 de març i espera allargar temporada fins a finals d’octubre. Una temporada més llarga que aprofiten, també, els treballadors.

 

D’entre els turistes que hi trobam a la zona, visitants de Setmana Santa, però molts, la majoria, són estrangers habituals de la zona i d’aquesta mateixa època de l’any.

30/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris