X

Sóller estudia acceptar 140 sepultures per gent que no té tomba pròpia

L'exfunerària Lloret Ortega ha oferit cedir a l'Ajuntament els nínxols que disposa

31/03/2018

Sóller estudia acceptar 140 sepultures per gent que no té tomba pròpia

L’antiga funerària Lloret Ortega, que fa anys va deixar la seva cartera de clients al poble, ha contactat amb el consistori per cedir-los una capella que ja no lloguen. L’ajuntament solleric estudia la viabilitat de l’oferta davant la falta de tombes pels residents que no en disposen en propietat.

És un dels columbaris de la desapareguda funerària Lloret Ortega que encara posseeix al cementeri de Sóller. Les 140 sepultures que hi ha a l’interior, d’aquí a poc temps, podrien passar a mans municipals. Les dues parts estan perfilant l’acord definitiu, perquè la cessió no suposi una càrrega econòmica per a l’Ajuntament. Davant aquest possible present, el consistori ha demanat la taxació per desallotjar les tombes que estan ocupades i el cost que suposarà rehabilitar-les perquè es puguin emprar.

Els nous nínxols servirien per destinar-los especialment a persones sense recursos que no disposen de tomba pròpia. Una necessitat per al poble, ja que les que té reservades actualment per aquests difunts estan pràcticament totes plenes.

El 2014 s’efectuaren els darrers enterraments a l’interior de la capella i fins a l’any que ve, quan es compliran els 5 anys, no es podran traslladar les restes a l’ossera.

31/03/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris