X

3 partits per evitar el descens

El Formentera rep l'Elx, la Penya visita l'Ontinyent i l'Atlètic Balears s'enfronta al Saguntino

07/04/2018

3 partits per evitar el descens

Fer malabarismes quan l’infern ja crema de veritat és obligació en un tram final de curs que ofereix el Formentera més solvent de la temporada. Després de conquerir Lleida, toca rebre un dels equips amb més nom i aspirant a tot: l’Elx, que ja està avisat del perill pitiús. A la primera volta, els tres punts volaren del Martínez Valero rumb a les Illes.

Paraula màgica que podria ser realitat demà si guanyen i Alcoyano i Olot es queden avui a zero. Més pesada és la motxilla d’ansietat que ha de gestionar la Penya Esportiva, en zona de descens, a 2 punts del playout i a 4 de la permanència. A Santa Eulària sembla que ha arribat la inspiració davant porteria, i ara es vol reafirmar la línea ascendent contra l’Ontinyent. La visita a El Clariano, que podreu seguir en directe per IB3 Televisió a partir de les 11 i mitja, arriba en un moment delicat per als valencians. Firmen números de descens a la segona volta i han estat derrotats a l’anada de la Copa Federació.

Xifres ambicioses que miraran de complir amb la baixa del sancionat Pau Pomar, expulsat contra el Saguntino. Precisament, el rival de l’Atlètic Balears. Tendències contraposades es trobaran en un duel que a la primera volta va deixar un pèssim punt inflexió per als balearicos: la lesió de Xisco. Ara, però, el futbolista diferencial de l’equip ha reaparegut, i de la seva cama esquerra depenen bona part de les possibilitats d’un conjunt que suma 4 partits sense perdre ni encaixar gol. José Ruiz és baixa per acumulació de targetes, però Manix pot comptar novament amb una peça clau: Fullana.

 

07/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris