X

Chanel i Cocteau, més genis que muses

La poetessa Noni Benegas ens avança algunes de les històries d'aquesta aliança creativa i d'amistat que dimarts explicarà al CaixaForum de Palma

09/04/2018

Chanel i Cocteau, més genis que muses

Quan París era el París bohemi més idealitzat, quan la misèria es cobria amb talent, quan el món sencer mirava cap als seus creadors, una parella va unir forces per a esdevenir eterns. Parlam de Cocó Chanel i de Jean Cocteau. La seva història es parlarà aquest dimarts al CaixaForum de Palma.

La poetessa Noni Benegas serà l’encarregada de donar a conèixer una relació en la qual, i jugant amb el títol del cicle, cap dels dos va ser musa i tots dos varen ser genis. Genis, a més, amb una base comuna que els faria autèntics còmplices. Fent què? Doncs coses extraordinàries, marcar època: Chanel en la moda, Cocteau en el cinema. I tots dos, a un mateix nivell d’ajuda i admiració.

La història del batalló millor vestit de la II Guerra Mundial, també la de la creació del perfum que la faria rica, el més famós del món (el Chanel Número 5), tot això, aquest dimarts a la conferència del CaixaForum a partir de les 19.00 hores.
 IB3´àudios  Si voleu fer-ne un tast, així ho hem explicat a la ràdio

 

 

09/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris