X

Casado diu que no va haver d’assistir a les classes del seu màster perquè no li exigien

Dimiteix la professora de la Universitat Rey Juan Carlos a qui falsificaren la firma de l'acta del màster de Cifuentes

10/04/2018

Casado diu que no va haver d’assistir a les classes del seu màster perquè no li exigien

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha comparegut aquest dimarts per explicar que va cursar també un màster a la Universitat Rey Juan Carlos, i assegura que no va haver d’assistir a classe. Ha mostrat als periodistes els papers de la inscripció i el pagament de la matrícula, i ha indicat que va poder convalidar el 80 per cent de les assignatures. La resta, l’aprovà amb uns treballs que ha aportat.

La universitat ara investiga també el màster de Pablo Casado. I aquest dimarts s’ha produït la primera dimissió pel cas del màster de Cifuentes: la de la subdirectora de l’Institut de Dret Públic de la Universitat Rey Juan Carlos. Laura Nuño és una de les professores que denuncià que li falsificaren la firma en l’acta del màster de Cifuentes. Diu que dimiteix per la crisi de confiança que ha generat aquest assumpte.

I mentrestant, Ciutadans ha demanat avui al PP que no demori més la situació a la Comunitat i que proposi aquesta mateixa setmana un candidat a presidir la Generalitat. I el PSOE demana als de Rivera que no donin suport ni un dia més al govern popular.

El Portaveu del Govern madrileny ha insistit que Cifuentes ha donat totes les explicacions que havia de donar i demana a la Universitat que també ho faci.

 

 

10/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris