X

El Suprem ratifica que un cambrer que viu a Mallorca és fill biològic d’un terratinent sevillà

Després de 10 anys de judicis heretarà més de 2 milions d'euros

10/04/2018

El Suprem ratifica que un cambrer que viu a Mallorca és fill biològic d’un terratinent sevillà

Ara ja no hi ha dubte. Esteban Marchena, un cambrer que viu a Mallorca i té 60 anys, és fill de Juan Vélez Utrera, natural del poble sevillà Los Molares.  Així ho ha ratificat la sala Civil del Tribunal Suprem, que ha declarat ferma la sentència de l’Audiència Provincial de Sevilla. D’aquesta manera Marchena cobrarà l’herència que els seus germanastres li negaven. El demandant va néixer fora del matrimoni, arran d’una relació extramatrimonial entre el seu pare i la seva mare que feia de minyona a la casa.

Marchena heretarà finques rústiques i propietats immobiliàries valorades en 1,5 milions d’euros, a més, del que el seu pare tengués als comptes corrents quan va morir. Ell calcula que podria rebre més de 2 milions d’euros. En morir, els quatre hereus reconeguts en van destruir les proves, per dificultar la realització de les proves d’ADN que ells mateixos també es negaren a realitzar.

Tot i això, segons afirma el seu misser Fernando Osuna la gran quantitat de testimonis que asseguraren la relació, la gran semblança física amb els seus germanastres i com diu el tribunal l’actitud “clarament obstruccionista” dels hereus va provocar la sentència a favor del cambrer que, finalment, el Suprem ha ratificat.

10/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris