X

La Junta general de Bankia presenta el Pla Estratègic 2018-2020

Descarta noves fusions i preveu repartir 340 milions als accionistes

10/04/2018

La Junta general de Bankia presenta el Pla Estratègic 2018-2020

Bankia no es fusionarà amb el BBVA ni amb cap altra entitat en els pròxims 3 anys en què estarà en vigor el Pla Estratègic presentat a la Junta General d’Accionistes. El president de l’entitat nacionalitzada, José Ignacio Goirigolzarri, ha assegurat que a partir del 31 de desembre, quan finalitza formalment el Pla de Reestructuració, Bankia tindrà les mans més lliures per continuar creixent. La clau, segons ha dit, és el mercat de crèdit a empreses, que ha augmentat un 6 per cent al llarg de 2017.

Bankia ha tornat ja a l’Estat 2.800 dels 20.000 milions aportats per l’Estat en el moment del rescat bancari i ha d’estar totalment reprivatitzada l’any 2020. D’altra banda, la directiva del banc diu que no té constància d’haver perdut clients com a conseqüència dels problemes que es van viure a les oficines de les Balears la setmana passada. Qualifiquen d’èxit el procés de fusió amb BMN-Sa Nostra i asseguren que les incidències han estat mínimes pel milió i mig de clients de BMN que ha incorporat l’entitat a tot Espanya.

Malgrat les xifres positives que s’han presentat, l’acció de Bankia es troba entre les que més baixen a la borsa de Madrid.

10/04/2018

Comentaris:

(*) Camps obligatoris